Naturens egen måte å beskytte seg på

Naturlig fuktighet til tørre øyne

Thealoz Duo® er en ny måte å behandle tørre øyne på. Inspirasjonen kommer fra naturen. For å få tårefilmen i balanse kombinerer vi to naturlige stoffer: trehalose, som stabiliserer og beskytter overflatecellene i hornhinnen og hyaluronsyre, som smører og fukter overflaten av hornhinnen.

Den unikt utformede flasken gjør det mulig å unngå bruk av skadelige konserveringsmidler. Resultatet er et ekstra skånsomt produkt mot tørre øyne. Åpnet flaske er holdbar i tre måneder og inneholder 300 dråper.

Du finner Thealoz Duo® øyedråper i alle apoteker og hos enkelte optikere.

To molekyler som gjør at øynene føles mer behagelige

Trehalose
Finnes i mange planter og bidrar til at de kan overleve i tørre miljøer. Trehalose virker ved å beskytte cellene slik at de kan fungere optimalt.

Hyaluronsyre
Finnes naturlig i øyet og har unike vannbindende egenskaper. Hyaluronsyren bidrar til å smøre hornhinnen og holde tårevæsken på overflaten.

Uten konserveringsmidler takket være en unik flaske

Den unikt utformede flasken gjør det mulig å unngå bruk av skadelige konserveringsmidler. Resultatet er et ekstra skånsomt produkt mot tørre øyne. I flasken finnes et filter som hindrer spredning av bakterier. Åpnet flaske kan brukes i inntil 3 måneder og inneholder 300 dråper.

Thealoz Duo® inneholder ikke konserveringsmidler, som betyr at øyedråpene er ekstra skånsomme og kan brukes også av kontaktlinsebrukere!

Thealoz® Duo Gel – perfekt om natten

 • Ekstra langvarig effekt
 • Unik kombinasjon av trehalose, hyaluronsyre og karbomer
 • Kleber ikke – enkel å dryppe i øyet
 • Selvsagt helt uten konserveringsmidler

Thealoz Duo Gel har lengre virkningstid enn Thealoz Duo og passer derfor spesielt godt når du vil beskytte øynene om natten og få en mer behagelig morgen. Gelen kan også brukes i løpet av dagen når øynene dine trenger litt ekstra hjelp for å bevare fuktigheten. Husk at kontaktlinser må tas ut før bruk av gel. Sett dem inn igjen tidligst 30 min etter at du har brukt Thealoz Duo Gel.

 • Sterile engangspipette
 • Myk beholder – enkel påføring
 • 1 dråpe i hvert øye om natten eller 2–4 ganger per dag

Hva er tørre øyne?

Tørre øyne er en relativt vanlig plage som rammer 5–35 % av den voksne befolkningen. Vanlige symptomer er svie, irritasjon, kløe, sandfølelse og uklart syn. Plagene er ofte kroniske og kan variere i alvorlighetsgrad. Kvinner rammes i større grad enn menn.

Hvorfor får man tørre øyne?

Det er flere grunner til at man får tørre øyne. Den vanligste årsaken er stigende alder. Når man blir eldre, avtar tåreproduksjonen, som kan føre til at tårefilmen på øyets overflate blir ustabil. Dette fører i sin tur til ubehag i form av tørre, irriterte og trette øyne. Du kan også rammes av tørre øyne som følge av lange arbeidsdager foran dataskjermen eller på grunn av for eksempel legemidler, betennelse og tørr luft.

TREHALOSE – naturens måte for å beskytte seg mot uttørking

I naturen finnes molekylet trehalose i mange planter, hvor det bidrar til at plantene kan overleve i tørre miljøer. Her tar trehalose vare på øynene dine ved å stabilisere og beskytte cellene i hornhinnen fra å tørke ut.

 • Beskytter celler mot uttørking
 • Stabiliserer proteiner og fosfolipider i cellemembranen
 • Opprettholder cellenes viabilitet og metabolisme ved osmotisk stress
 • Reduserer celleapoptose ved uttørking

Forhandlere

Du finner Thealoz Duo® øyedråper i alle apotek i Norge og hos enkelte optikere.

Pressemateriale

Besøk vårt presserom på MyNewsDesk

 

TIL MYNEWSDESK

Om Théa

Théa har en historie som strekker seg helt tilbake til 1871 og driver i dag med forskning og utvikling innenfor alle behandlingsområder relatert til øynene. Alt vi gjør er bygget på innsikten om at alt kan forbedres – alt kan forenkles. Vi har et tydelig mål: Théa skal ikke lansere noen produkter som er identiske med allerede tilgjengelige produkter.

Vi synes nemlig ikke at vi har noe å komme med hvis vi ikke kan tilføre markedet noe nytt.

Les mer om Théa

Vil du vite mer om Thealoz Duo®?

Kontakt oss

Har du spørsmål angående produktene eller forhandlerne våre? Kanskje forslag til forbedringer og nye innovasjoner? Kontakt oss via skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg.

Navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Hovedkontor

Théa Nordic AB
Ekornrudveien 31A
1410 Kolbotn

info@thea-nordic.com
www.thea-nordic.no