Thealoz Duo Gel

mer enn bare fukt

Thealoz Duo Gel er den første og eneste øyegelen som inneholder en kombinasjon av cellebeskyttende trehalose, smørende hyaluronsyre og langtidsvirkende karbomer. Inspirasjonen kommer fra naturen og er en ny, effektiv måte å behandle tørre øyne.

ANBEFALES FRA MIDDELS TIL ALVORLIGE PLAGER MED TØRRE ØYNE
Thealoz Duo Gel har lenger effekt enn vanlige dråper og det er derfor den anbefales fra middels til alvorlige plager med tørre øyne. Takket være karbomer sitter gelen lenger på øyets overflate enn dråper og egner seg derfor særlig godt på natten. Ett tips kan være å ha Thealoz Duo Gel på nattbordet og ha som rutine at det siste du gjør før du legger deg og det første du gjør før du står opp er å dryppe Thealoz Duo Gel i øynene. Gelen kan selvfølgelig også brukes på dagen når øynene trenger ekstra hjelp til å holde på fukten.

VÆR SNILL MOT ØYNENE
Konserveringsmiddel i øyedråper kan skade den sensitive øyestrukturen og føre til plager med tørre øyne. Derfor er Thealoz Duo Gel helt uten konserveringsmiddel.

SYMPTOMER PÅ TØRRE ØYNE
Symptomene på tørre øyne varierer og kjennetegnes ved ubehag i øyet med eller uten synsforstyrrelser. Symptomene kan variere fra dag til dag og fra person til person, og det kan derfor være vanskelig å forstå at symptomene er tegn på tørre øyne. Du opplever kanskje at øynene blir irriterte og såre etter arbeid foran dataskjerm. Andre vanlige symptomer er at øynene svir, renner, blir røde eller er sensitive for lys. En del opplever grusfølelse, har vansker med å åpne øynene på morgenen, kan ikke bruke sine kontaktlinser like lenge som tidligere eller får uklart syn. For å hjelpe øyets tårefilm med å gjenopprette balansen og få symptomlindring kan du prøve Thealoz Duo Gel øyedråper.

Myke pipetter

  • Klebefri – enkel å dryppe i øyet
  • 1 dråpe i hvert øye før sengetid eller 2–4 ganger per dag
  • En pipette holder til begge øynene

Før

I et tørt øye kompenserer hornhinnens celler mangelen på vann for at øyet skal få mer fukt. Dette fører til at cellene tørker ut og dør, og gir en ubalanse i tårefilmen.

Etter

Trehalose stabiliserer og beskytter hornhinnens celler mot uttørking. Hyaluronsyre smører og gjenfukter hornhinnens ytre. Karbomer gjør at gelen sitter lenger på øyet. Kombinasjonen av ingredienser i Thealoz Duo Gel gir en langvarig lindring og hjelper tårefilmen med å gjenopprette balansen.

Slik bruker du Thealoz Duo Gel

Så ofte skal du dryppe Thealoz Duo Gel

1 dråpe i hvert øye til natten eller 2–4 ganger per dag

Thealoz Duo Gel Pakningsvedlegg
  1. Hold pipetten med åpningen ned og rist ned gelen mot åpningen.
  2. Skru av lokket på pipetten.
  3. Titt opp i taket og bøy hodet bakover.
  4. Dra forsiktig ned nedre øyelokk med pekefingeren.
  5. Hånden som holder pipetten kan hvile på pannen eller holdes rett ovenfor øyet. Husk å ikke berøre øyet med pipetten.
  6. Hold pipetten med åpningen ned og trykk på midten. En dråpe per øye holder. Du kan bruke samme pipette på begge øyne.