Thealoz Duo

mer enn bare fukt

Thealoz Duo er de eneste øyedråpene som inneholder en kombinasjon av cellebeskyttende trehalose og smørende hyaluronsyre. Inspirasjonen kommer fra naturen og er en ny og effektiv måte og behandle tørre øyne.

ANBEFALES TIL ALLE MED TØRRE ØYNE UANSETT ALVORLIGHETSGRAD
Thealoz Duo fungerer uansett om du har milde, middels eller alvorlige plager med tørre øyne. Grunnen til dette er at uansett alvorlighetsgrad har du med tørre øyne nytte av både fukt og beskyttelse. Effekten av dråpene varer i 4 timer sammenlignet med 40 minutter for dråper med kun hyaluronsyre. Det betyr at du ikke behøver dryppe så ofte.

THEALOZ DUO KAN BRUKER SAMMEN MED KONTAKTLINSER
Det er vanlig at personer som bruker kontaktlinser kan få problemer med tørre øyne. Tips til deg som er kontaktlinsebruker: drypp en dråpe på hver linse før den settes på (på linsens konkave del) og tas ut, samt ved behov i løpet av dagen. Smøring av linsen gjør innsetting og uttak lettere. Det blir også mer behagelig å ha på linsen gjennom hele dagen.

VÆR SNILL MOT ØYNENE
Konserveringsmiddel i øyedråper kan skade den sensitive øyestrukturen og føre til plager med tørre øyne. Derfor er Thealoz Duo helt uten konserveringsmiddel.

SYMPTOMER PÅ TØRRE ØYNE
Symptomene på tørre øyne varierer og kjennetegnes ved ubehag i øyet med eller uten synsforstyrrelser. Symptomene kan variere fra dag til dag og fra person til person, og det kan derfor være vanskelig å forstå at symptomene er tegn på tørre øyne. Du opplever kanskje at øynene blir irriterte og såre etter arbeid foran dataskjerm. Andre vanlige symptomer er at øynene svir, renner, blir røde eller er sensitive for lys. En del opplever grusfølelse, har vansker med å åpne øynene på morgenen, kan ikke bruke sine kontaktlinser like lenge som tidligere eller får uklart syn. For å hjelpe øyets tårefilm med å gjenopprette balansen og få symptomlindring kan du prøve Thealoz Duo øyedråper.

Tilgjengelig på apotek og hos utvalgte optikere

Unik flaske

  • Enkelt å dryppe i øyet
  • Åpnet flaske kan brukes opptil 3 måneder
  • 1 dråpe i hvert øye, 4–6 ganger om dagen
  • Snill mot øynene – helt uten konserveringsmiddel

Før

I et tørt øye kompenserer hornhinnens celler mangelen på vann for at øyet skal få mer fukt. Dette fører til at cellene tørker ut og dør, og gir en ubalanse i tårefilmen.

Etter

Trehalose stabiliserer og beskytter hornhinnens celler mot uttørking. Hyaluronsyre smører og gjenfukter hornhinnens ytre. Kombinasjonen av ingredienser i Thealoz Duo gir en langvarig lindring og hjelper tårefilmen med å gjenopprette balansen.

Slik bruker du Thealoz Duo

Så ofte skal du dryppe Thealoz Duo

1 dråpe i hvert øye, 4–6 ganger daglig

Bruker du kontaktlinser? Prøv å dryppe en dråpe på hver linse før den settes på (på linsens konkave del) tas ut, samt ved behov i løpet av dagen. Smøring av linsen gjør innsetting og uttak lettere. Det blir mer behagelig å ha på linsen gjennom hele dagen.

Thealoz Duo Pakningsvedlegg
  1. Skru av lokket på flasken.
  2. Titt opp i taket og bøy hodet bakover.
  3. Dra forsiktig ned nedre øyelokk med pekefingeren.
  4. Hånden som holder flasken kan hvile på pannen eller holdes rett ovenfor øyet. Husk å ikke berøre øyet med flasken.
  5. Hold flasken med åpningen ned og trykk på midten. En dråpe per øye holder.
  6. Gjenta prosedyren på det andre øyet.